دامنه

نحوه انتقال مالکیت دامنه

آموزش انتقال مالکیت دامنه های ملی و بین المللی

مراحل انتقال مالکیت دامنه

گاها ممکن است بعد از ثبت دامنه تان تصمیم به فروش آن بگیرید و یا بخواهید آن را در اختیار شخص دیگری برای مدیریت و اداره دائمی قرار دهید. در این زمان صحبت از انتقال مالکیت دامنه به میان می آید .

البته باید در نظر داشته باشید وقتی شما یک دامنه خریداری میکنید در واقع آن را اجاره کرده اید و باید آن را تمدید کنید.

وقتی یک دامنه جهانی به نام شما ثبت شود دیگر کسی نمی تواند آن را از شما بگیرد، و به صورت کامل تا زمانی که آن را تمدید کنید و هزینه آن را بپردازید در اختیار شما خواهد بود.

انتقال مالکیت دامنه روشی است که در صورت نیاز می توان دامنه را به شخص دیگری واگذار نمایید.

انتقال مالکیت دامنه یعنی چه؟

وقتی صحبت از انتقال مالکیت دامنه به میان می آید، صحبت بر سر این است که شما امتیاز دامنه و کل مدت زمانی که آن را تمدید کرده اید و در اختیار شماست را به شخص دیگری منتقل نمایید.

وقتی شما انتقال مالکیت دامنه را انجام دهید دقیقا مانند این است که سایت خود را به طور کامل به آن شخص واگذار کرده باشید. دامنه شما سند سایت شما است! در واقع اتفاقی که در انتقال مالکیت دامنه می افتد این است که شما دامنه خود را با تمامی اعتباری که دارد به شخص دیگری واگذار کرده اید.

برای انتقال مالکیت دامنه لازم است تا شما یک سلسله مراتب از کارها را انجام دهید تا انتقال مالکیت دامنه با موفقیت به انجام برسد. این کارها شامل اعلام کد ها و تاییدیه هایی به سازمان های مربوطه و سپری شدن مدت زمانی خاص می باشد.

انتقال مالکیت در دامنه های ملی و بین المللی فرق دارد؟

انتقال مالکیت دامنه در مورد دامنه های ir و دامنه های بین المللی مانند com، org و net روال کاملا مجزایی داشته و با هم تفاوت هایی دارند.

در دامنه های ir شما باید خودتان اقدام کرده و کار انتقال مالکیت دامنه به نام صاحب بعدی را خودتان انجام دهید.

اما در مورد دامنه های بین المللی قضیه کاملا متفاوت است، وقتی که شما قصد انتقال مالکیت دامنه بین المللی خود را داشته باشید تنها کاری که باید بکنید این است که با رجیسترار یا همان ثبت نام کننده خود هماهنگ کرده و کدهای مربوطه را در اختیار وی قرار دهید.

اما دو نکته خیلی مهم وجود دارد که باید در انتقال مالکیت دامنه چه به صورت داخلی و چه به صورت بین المللی در نظر داشته باشید. اول اینکه انتقال مالکیت دامنه شما همیشه قفل باشد، مگر وقتی که بخواهید دامنه را انتقال دهید، و دوم این که کد انتقال خود را به صورت امن و مطمئن نگهداری کنید و آن را در اختیار هر کسی نگذارید.

انتقال مالکیت دامنه های ir (دامنه ملی ایران)

انتقال مالکیت دامنه ir یکی از مواردی است که عموما زیاد اتفاق می افتد. خیلی از افرادی که به دنبال راه اندازی یک سایت اینترنتی برای کسب و کار خود هستند برای اینکه از پیچیدگی های کار و امور وقت گیر به دور باشند، خرید دامنه را به عهده طراح سایت می گذارند و این کار منجر می شود که بعد از تکمیل شدن و در زمان تحویل سایت یک عملیات انتقال مالکیت دامنه صورت گیرد.

در صورتی که می خواهید این کار را انجام دهید و یا اینکه دامنه ir خود را با استفاده از انتقال مالکیت دامنه و به طور کامل در اختیار شخص دیگری قرار دهید باید مراحلی که در ادامه ذکر شده است را انجام دهید.

مراحل انتقال مالکیت دامنه ir

برای مشاهده آموزش جامع انتقال مالکیت دامنه IR  کلیک کنید.

نحوه انتقال مالکیت دامنه های آی آر در سایت ایرنیک
مشاهده

انتقال مالکیت دامنه های بین المللی

در دامنه های بین المللی انتقال مالکیت دامنه کمی با دامنه های ir تفاوت دارد و شما به هیچ عنوان قرار نیست در این ماجرا نقشی داشته باشید.

تنها کاری که لازم است انجام دهید این است که یک و یا دو ایمیلی که به عنوان تاییدیه برای ایمیل Info سایت شما ارسال می شود را در اختیار نماینده ای که از آن خرید خود را انجام داده اید قرار دهید.

انتقال مالکیت دامنه های بین المللی دو شکل متفاوت دارد:

  • یا هر دو طرف این انتقال از یک نماینده بزرگ مانند GoDaddy و یا Joker خرید خود را انجام داده اند
  • یا اینکه هر کدام از آنها از نماینده ای جدا استفاده می کنند که در اینصورت روند کار به نحو دیگری رقم خواهد خود که در ادامه هردو مورد را بیان میکنیم.

انتقال مالکیت دامنه روی یک نماینده?

وقتی قرار باشد نماینده ای یک انتقال مالکیت دامنه را انجام دهد و آن را از یکی از کاربران خود به دیگری منتقل کند تنها کاری که انجام می گیرد این است که نماینده در جریان کار قرار بگیرد.

وقتی این اتفاق افتاد نماینده یک کد PIN را به ایمیل سایت ارسال می کند و منتظر تایید این ایمیل می ماند.

بعد از اعلام تاییدیه مراحل انتقال مالکیت دامنه آغاز شده و انتقال مالکیت دامنه به اکانت مورد نظر آغاز خواهد شد.

کلیه موارد مربوط به Whois و سایر کارهای دامنه در خود نماینده انجام شده و شما می توانید از این بابت خیالتان راحت باشد.

اما وقتی که نماینده ها از هم جدا باشند و انتقال مالکیت دامنه از طریق یک نمایندگی اتفاق نیفتد، کار کمی طولانی تر خواهد شد.

انتقال مالکیت دامنه روی دو نماینده مجزا?

وقتی که انتقال مالکیت دامنه بین نفراتی انجام گیرد که اکانت های آنها روی دو نماینده جدا باشد، باید قبل از هر چیزی قفل دامنه باز باشد و مخفی بودن اطلاعات دامنه از Whois برداشته شود.

برای این کار شما می توانید به نماینده خود پیام دهید تا این کار را برای شما انجام دهد.

بعد از انجام این مرحله نوبت به این می رسد که وضعیت ایمیل خود را چک کنید و آن را آپدیت نگه دارید، بخاطر مسائل امنیتی در زمان انتقال دامنه ممکن است تا دو ماه ایمیل شما مسدود شود.

البته معمولا این زمان سریعتر به انجام خواهد رسید. بعد از اینکار می توانید قفل انتقال دامنه را باز کنید. این قفل نیز توسط نماینده ای که دامنه را از آن خریداری نموده اید باز خواهد شد.

بعد از درخواست انتقال مالکیت دامنه یک کد تایید هویت با استفاده از EPP، کدهای مخفی و یا کدهای احراز هویتی یا همان auth code ها برای شما ارسال خواهد شد.

بعد از اینکه هویت شما و درستی اینکه مالک دامنه در حال ارسال درخواست برای انتقال مالکیت دامنه است تایید شد، وقت آن رسیده است که درخواست انتقال را ارسال نمایید و منتظر تایید شدن آن باشید.

در نظر داشته باشید وقتی که شما برای دامنه بین المللی خود عملیات انتقال مالکیت دامنه را به اجرا در می آورید، دامنه شما برای ۷ روز مسدود خواهد بود

و در صورتی که در هاست شما مشکلی پیش بیاید نمی توانید به آن دسترسی داشته باشید و کلیه موارد از دسترس شما خارج خواهد بود.

پس اگر سایت شما در این مدت به مشکل بر بخورد، این مشکل تا تمام شدن این مدت زمان میتواند با شما بماند پس قبل از انجام این کار به این موارد توجه کنید.

             ارائه دهنده خدمات متنوع، مبتنی بر بستر اینترنت

هاست

دامنه

سرور

میل سرور

پنل پیامکی

طراحی وسئو سایت

پشتیبانی 24 ساعته

           02154109000

این مطلب چقدر مفید بود؟
همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا