DNS برای عملکرد و قابلیت اطمینان برنامه های اینترنتی و سرویس های ابری شما بسیار مهم است.قطعی DNS یا کندی عملکرد آن می تواند منجر به وجود مشکلات عمده ای شود.
با انتقال DNS به ابر، می توانید خطرات مربوط به محدودیت های در دسترس بودن، آسیب پذیری های امنیتی و محدودیت های عملکرد راه حل DNS فعلی خود را به میزان قابل توجهی کاهش دهید. امروزه بیشتر شرکت ها در نظر دارند زیرساخت های فناوری اطلاعات خود را برون سپاری کنند.
آن ها باید در نظر داشته باشند که خدمات DNS معتبر عمومی خود را به سمت سرویس DNS مدیریت شده ارائه دهنده ابری انتقال دهند، اما ابتدا باید مزایا و معایب آن را درک کنند.
Cloud DNS یک جایگزین ساده و مقرون به صرفه برای میزبانی سرورهای DNS شخصی شما در محل یا استفاده از سایر خدمات DNS شخص ثالث است.
DNSابری چیست؟
Google Cloud DNS یک سرویس دامنه معتبر ، قابل اعتماد و مدیریت شده است که در زیرساخت های مشابه گوگل اجرا می شود.
این دستگاه دارای تأخیر کم، در دسترس بودن زیاد و روشی مقرون به صرفه است که برنامه ها و خدمات خود را در دسترس کاربران خود قرار دهید، Cloud DNS درخواست های مربوط به نام دامنه مانند www.google.com را به آدرس های IP مانند 74.125.29.101 ترجمه می کند.
در واقع هر درخواست کاربر ابتدا به DNS ابری ارسال میشود و سپس به سمت سرور شما هدایت میگردد. استفاده از خدمات DNS ابری مزایای متعددی را به دنبال دارد که در ادامه به برخی از آنها پرداخته میشود.
Cloud DNS قابل برنامه ریزی است، شما می توانید با استفاده از رابط کاربری ساده، رابط خط فرمان یا API، میلیون ها منطقه و پرونده DNS را به راحتی منتشر و مدیریت کنید.
امروزه سرویس DNS ابری با توجه به روند روزافزون برون سپاری زیرساختهای IT توسط کسب و کارهای مختلف یکی از بهترین راههای مدیریت سیستم نام دامنه شما میباشد.
سامانه نام دامنه یا همان DNS نقشی حیاتی در عملکرد و قابل اتکا بودن سایت، برنامه و یا خدمات ابری سازمانهایی دارد که کسب و کار خود را در بستر اینترنت انجام میدهند.
مختل شدن DNS و یا عملکرد ضعیف این سرویس منجر به از دسترس خارج شدن وبسایت، محتوا و اطلاعات شده و کاربران را دچار سردرگمی میکند که این امر در نهایت باعث از بین رفتن فرصت های طلایی و خدشه دار شدن وجه کسب کار شما میگردد.
راه حلی که حدالامکان از بوجود آمدن چنین مشکلی جلوگیری میکند استفاده از خدمات DNS ابری است.
مزایای dns ابری
مدیریت منابع و طراحی اختصاصی DNS
طراحی، بهره برداری و محافظت از شبکه جهانی DNS برای اجرای داخلی، پرانرژی، پرهزینه و زمان بر است.
ISP ها ممکن است از دانش و تخصص لازم برای ارائه عملکرد DNS در سطح شرکت برخوردار باشند.
شما می توانید با سپردن DNS به متخصصین و آزاد کردن کارکنان داخلی خود، با کار در پروژه های استراتژیک تر به نتایج مورد نظر خود برسید.
حضور درمقیاس جهانی
فراهم آورندگان سرویس DNS با بهره بردن از سرورهای متعدد در سراسر دنیا خدمات خود را درمقیاس جهانی ارائه میدهند.
داشتن PoP(Points of Presence) های مختلف در سراسر دنیا ازین جهت حائز اهمیت است که با هدایت درخواستهای DNS به نزدیک ترین PoP، نتیجه نهایی به سرعت بیشتری به کاربر رسانده میشود.
تحلیل DNS سریعتر
برای سرعت بخشیدن به تحلیل DNS، یک ارائه دهنده باتجربه باید پیدا شود که دارای شبکه های پخش گسترده در مقیاس بزرگ با چندین PoP در سراسر جهان باشد.
علاوه بر مقیاس، به هدایت ترافیک در زمان واقعی نیز نیاز دارید که ترکیبی از خط مشی (تعادل بار، شکست) و داده های درلحظه مربوط به عملکرد و در دسترس بودن است.
اجرای هدایت پیشرفته ترافیک نیازمند این است تأخیر کاهش یابد، تأثیر حملات DDoS نیز کاهش یابد و تعادل بارهای جهانی در منطقه یا بین CDN ها برقرار شود.
امنیت بالا
ارائه دهندگان DNS با استفاده از اقدامات متنوعی برای برقراری اعتماد و دفاع در برابر تهدیدها، رویکرد چند لایه ای برای امنیت اتخاذ می کنند.
آنها به متخصصان امنیتی این فرصت را می دهند كه از نزدیک روند صنعت را رصد كنند و سیستم ها و شیوه های امنیتی فعالانه را برای خنثی سازی حملات مخرب و كاهش خطرات به روز كنند.
تعداد کمی از سرویس دهندگان DNS داخلی یا ISP قادر به ارائه آن سطح از امنیت هستند، سرورهای نام DNS چندگانه و جغرافیایی توزیع شده، نقاط ضعف را از بین می برند.
آن ها همچنین خدمات مداومی را در صورت بروز مشکلات سرورهای فردی یا قطع شبکه ارائه می دهند.
Anycast همچنین با پنهان کردن آدرس های سرورهای شخصی و توزیع خودکار حملات در میان مجموعه ای از منابع محاسبه شده، مزایای امنیتی اساسی را نسبت به کاهش تهدیدات امنیتی unicast فراهم می کند.
در دسترس بودن و عملکرد همیشه برقرار
کاربرانی که به سایت شما می آیند در تمام لحظات نیاز به عملکردی مداوم دارند، تعدادی تکنیک ارائه دهندگان DNS برای کمک به شما در دستیابی به اهداف به موقع سازمان شما وجود دارد.
DNS مدیریت شده می تواند افزونگی و محافظت از شکست را تضمین کند؛ که حتی در صورت خرابی نیز دسترسی را تضمین می کند.
ابتدا، یک سرویس را پیدا کنید که از PoP های توزیع شده جغرافیایی با ارائه دهندگان چندین ترانزیت Tier 1 در هر PoP برخوردار باشد.
هنگامی که به دنبال تضمین دسترسی بیشتر هستید، می توانید یک سرور DNS ثانویه را در یک شبکه جداگانه اجرا کنید که توسط یک ارائه دهنده مختلف پشتیبانی می شود.
تجربه بی نظیر DNS و تجربه امنیت شبکه
ارائه دهندگان خدمات DNS از DNS تمام وقت و کارشناسان امنیت شبکه استفاده می کنند.
آنها از نزدیک روند صنعت را رصد می کنند و سیستم ها و شیوه های مرکز داده را به صورت فعالانه مرور و به روز می کنند.
ارائه دهندگان DNS مبتنی بر ابر نیز پشتیبانی فنی 24/7 ارائه می دهند که 100 درصد DNS متمرکز است.
نحوه فعال سازی dns ابری در Google Cloud Platform
- وارد Google Cloud Platform شوید و روی نماد منو در گوشه سمت چپ بالای داشبورد کلیک کنید.
2. بر روی quot apis services quot از منوی سمت چپ کلیک کنید.
3. روی “فعال کردن API ها و خدمات” در بالای صفحه کلیک کنید.
4. cloud dns را در کادر جستجو تایپ کنید.
برای فعال کردن API ها و خدمات ، روی دکمه ENABLE کلیک کنید.
? ارائه دهنده خدمات متنوع، مبتنی بر بستر اینترنت?
02154109000