مقدمهبیایید با تعریف ریدایرکت و انواع ریدایرکت شروع کنیم، و سپس یاد بگیریم که چگونه ریدایرکت را به روشی عملی انجام دهیم. ریدایرکت دقیقا چیست؟ هر صفحه در وب دارای یک آدرس URL است. URL مخفف عبارت Uniform Resource Locator است. گاهی اوقات، محتوا از یک URL به URL دیگر منتقل می شود. این زمانی است که نیاز به تغییر مسیر داریم. پس تغییر مسیر به طور خودکار باعث می شود مرورگر از یک URL به URL دیگر برود. این تغییر مسیر می تواند به هر URL دیگری اشاره کند، و اجباری به اشاره به همان وب سایت نیست به این فرایند ریدایرکت دامنه گفته می شود. در این مطلب واحد فنی تلاش نت قصد دارد نحوه ریدایرکت دامنه در کنترل پنل های سیپنل، دایرکت ادمین و وردپرس را به شما عزیزان آموزش دهد. |
ریدایرکت دامنه در سیپنل cPanel
- وارد سیپنل شوید و در منوی domain ابزار redirect را جستجو کنید.
در این صفحه اطلاعات مورد نیاز را مطابق با راهنمای زیر وارد کنید:
ریدایرکت در سئو سایت شما تاثیر گذار خواهد بود،در قسمت Type دو نوع Redirect میتوان انجام داد، 301 و302 که در ادامه به توضیح هر مورد پرداختیم. مطابق با نیاز خود گزینه مورد نظر را انتخاب کنید.
ریدایرکت 301 یا انتقال دائمی
اگر می خواهید آدرس سایت خود را برای همیشه تغییر دهید، بهتر است از ریدایرکت 301 استفاده کنید. دقت کنید که از ریدایرکت 301 برای تغییر مسیر دائمی کاربران، از سایت قدیمی به جدید استفاده میشود.
به عنوان مثال، اگر سایت شما با دو دامنه mesal.com و mesal.ir ثبت شده است و می خواهید کاربران فقط به دامنه .ir دسترسی داشته باشند، می توانید آدرس mesal.com را به mesal.ir تغییر دهید.
موتورهای جستجو نیز باید آدرس قدیمی شما را به آدرس جدید شما تغییر دهند. در واقع، اگر می خواهید صفحه شما کاملاً به آدرس جدید سایت هدایت شود، بهتر است از Redirect 301 استفاده کنید.
♦⇐خرید سرور مجازی ارزان و سرور مجازی ویندوزی⇒♦
ریدایرکت 302 یا انتقال موقت
بعضی اوقات مجبورید موقتاً URL یک صفحه را به آدرس دیگری منتقل کنید. با کمک ریدایرکت 302 کاربر به طور موقت به آدرس جدید منتقل می شود و اعتبار صفحه قبلی منتقل نمیشود. (این نکته برای سئو بسیار مهم است!).
فقط بخاطر داشته باشید که موتورهای جستجو در استفاده از ریدایرکت 302 کمی سختگیرانه هستند و اگر مدت طولانی از آن استفاده کنید مانند ریدایرکت A301 با آن رفتار می کنند.
- در بخش https?://(www.)? نام دامنه را انتخاب کنید.
- در کادر دوم پس از / آدرسی که می خواهید ریدایرکت شود را وارد کنید.
- در این بخش www. redirection (گزینه ۲ را تیک بزنید).
- Only redirect with www. : اگر کاربر آدرس سایت را با www وارد کرد، به آدرس جدید هدایت شود.
- Redirect with or without www. : آدرس سایت وارد شده با یا بدون www به آدرس جدید هدایت شود.
- Do Not redirect www. : اگر آدرس با www وارد شده باشد، کاربر به آدرس جدید هدایت نشود.
- گزینه Wild Card Redirect را فعال کنید اگر می خواهید کاربر آدرس Domain.com/contact را وارد کند و به آدرس Domain.ir/contact هدایت شود.
- در انتها روی دکمه Add کلیک کنید.
ریدایرکت دامنه در دایرکت ادمین Direct Admin
- وارد پنل دایرکت ادمین خود شوید، سپس Site Redirection را انتخاب کنید.
- در صفحه Site Redirection روی CREATE NEW REDIRECT کلیک کنید.
اطلاعات لازم را در فیلدهای مشخص شده وارد کنید:
- Local URL Path: آدرسی که قرار است ریدایرکت شود (میتواند یک دایرکتوری یا یک فایل باشد) را وارد کنید.
- Redirect Type: در این فیلد، سه نوع ریدایرکت (۳۰۱، ۳۰۲ و ۳۰۳) وجود دارد و باید بر اساس هدف مورد نظر، یکی از آنها را انتخاب کنید.
ریدایرکت 301: نوعی تغییر مسیر دائمی است.
ریدایرکت 302: ریدایرکت موقت.
ریدایرکت 303: لینک مورد نظر به یک صفحه جداگانه ارجاع داده میشود.
- Destination URL: باید لینک مقصد جدید را وارد کنید. این لینک باید به صفحهای اشاره کند که قرار است کاربر به آنجا هدایت شود.
- سپس رو دکمه create بزنید تا ریدایرکت دامنه شما انجام شود.
ریدایرکت دامنه در وردپرس
ریدایرکت از طریق وردپرس از دو روش قابل انجام است:
ریدایرکت در وردپرس با افزونه
افزونه های پیشنهادی:
- Redirection
- Page Links To
-
Simple 301 Redirects
ریدایرکت در وردپرس بدون افزونه
برای انجام این نوع از ریدایرکت میبایست از طریق کنترل پنل خود به فایل htaccess. دسترسی پیدا کنید و کد زیر را در آخرین خط فایل htaccess. اضافه کنید.
RewriteEngine On Redirect 301 /a-very-old-post/ http://yoursite.com/a-very-new-post/ |
چکیدهشما می توانید با استفاده از عملیات ریدایرکت یک فایل یا دایرکتوری یا آدرس را به مسیری دیگر انتقال دهید، این تغییر مسیر میتواند دائمی و با انتقال امتیازات کسب شده در گوگل باشد و یا به صورت موقت و بدون انتقال امتیازات انجام شود. |
تلاش نت
۰۲۱۵۴۱۰۹۰۰۰